Etsy Made Easy Plus

320,00 240,00

Αποκτήστε το δικό σας επιτυχημένο κατάστημα στο ETSY και πουλήστε τις δημιουργίες σας σε όλον τον κόσμο!

 • Είστε χειροτέχνης, σχεδιαστής, καλλιτέχνης, φωτογράφος, γραφίστας;
 • Φτιάχνετε προϊόντα από φυσικά υλικά; (σαπούνια, καλλυντικά, κεριά κ.α.)
 • Είστε μικρός παραγωγός ντόπιων προϊόντων; (λάδι, σπόροι φυτών, βότανα, μπαχαρικά κ.α.)
 • Δημιουργείτε νόστιμα φαγώσιμα, που μπορούν να διατηρηθούν αρκετές μέρες; (μαρμελάδες, κουλουράκια, ζαχαρόπαστα)
 • Πουλάτε υλικά χειροτεχνίας και κατασκευών; (χαρτικά, χρώματα, συσκευασίες, υλικά κοσμημάτων, υλικά πλεξίματος)
 • Αναπαλαιώνετε ή κατασκευάζετε μικρά έπιπλα;
 • Έχετε ή μπορείτε να βρείτε vintage (20+ ετών) αντικείμενα, που δεν χρειάζεστε;

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα μπορούν να πουληθούν σε όλο τον κόσμο μέσω του Etsy.com!

-25%

Etsy Made Easy Plus

320,00 240,00

Tο αποδεδειγμένα επιτυχημένο σύστημα των 5 βημάτων, για να αποκτήσετε ένα ETSY shop που πουλάει!

To Etsy made easy Plus περιλαμβάνει ΟΛΑ όσα χρειάζεστε για να ανοίξετε ένα σωστό, με προοπτικές επιτυχίας κατάστημα στο Etsy.  Το πρόγραμμα ανανεώνεται συνεχώς με όλες τις νέες προσθήκες ή αλλαγές που κάνει το ETSY.

Επιπλέον, με το πακέτο Plus παίρνετε 6 ώρες υποστήριξης ζωντανά μέσω διαδικτύου με τους εισηγητές, καθώς και το μάθημα της Τιμολογιακής πολιτικής & Κοστολόγησης προϊόντων.

Με την αγορά του αποκτάτε πρόσβαση στην κλειστή πανελλήνια κοινότητα δημιουργών, το Creative Biz Club με:

​❥ Forum ερωτήσεων & απαντήσεων

❥ Προτάσεις και συμβουλές σε θέματα branding και promotion

❥ Δικτύωση & αλληλοϋποστήριξη με την κοινότητα δημιουργών του Creative BizLab

❥ Καθοδήγηση & ενημέρωση για σημαντικά θέματα

 • Πληροφορίες
 • Περιεχόμενο
 • Είστε χειροτέχνης, σχεδιαστής, καλλιτέχνης, φωτογράφος, γραφίστας;
 • Φτιάχνετε προϊόντα από φυσικά υλικά; (σαπούνια, καλλυντικά, κεριά κ.α.)
 • Είστε μικρός παραγωγός ντόπιων προϊόντων; (λάδι, σπόροι φυτών, βότανα, μπαχαρικά κ.α.)
 • Δημιουργείτε νόστιμα φαγώσιμα, που μπορούν να διατηρηθούν αρκετές μέρες; (μαρμελάδες, κουλουράκια, ζαχαρόπαστα)
 • Πουλάτε υλικά χειροτεχνίας και κατασκευών; (χαρτικά, χρώματα, συσκευασίες, υλικά κοσμημάτων, υλικά πλεξίματος)
 • Αναπαλαιώνετε ή κατασκευάζετε μικρά έπιπλα;
 • Έχετε ή μπορείτε να βρείτε vintage (20+ ετών) αντικείμενα, που δεν χρειάζεστε;

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα μπορούν να πουληθούν σε όλο τον κόσμο μέσω του Etsy.com, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα, του κόσμου κυρίως για χειροποίητα προϊόντα.

Με δεκάδες εκατομμύρια μέλη και παρουσία σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, αποτελεί τεράστια ευκαιρία για επιχειρηματικότητα, δουλειά, εισόδημα. Εκεί μπορείτε να ανοίξετε αμέσως το δικό σας κατάστημα, με ελάχιστο κόστος και να αρχίσετε να πουλάτε σε όλο τον κόσμο.

Ίσως το γνωρίζετε, ή ήδη έχετε ένα κατάστημα στο etsy.com, αλλά έχετε τους προβληματισμούς σας:

 • "Πως να ξεκινήσω σωστά;"
 • ''Πως θα ξεχωρίσουν τα δικά μου προϊόντα ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα;"
 • "Πως θα βρουν το μαγαζί μου;''
 • "Τι πρέπει να κάνω καθημερινά για να προσελκύω νέους πελάτες;"
 • "Έχω κάνει τα πάντα! Γιατί δεν πουλάω;"

Αν ναι, τότε το Etsy Made Easy Plus είναι για σας!

Με την αποτελεσματική μέθοδο των 5 βημάτων οι απορίες σας θα λυθούν, οι ερωτήσεις σας θα απαντηθούν και θα τα κάνουμε ΜΑΖΙ ΟΛΑ σωστά από την αρχή.

To σύστημα αυτό, βασισμένο στην εμπειρία μας από την πολυετή μας ενασχόληση με τον κόσμο των επιχειρήσεων, της τέχνης, αλλά και του ETSY συγκεκριμένα, έχει ήδη βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να αποκτήσουν την δική τους μικρή επιτυχημένη επιχείρηση στο ETSY και φυσικά ένα σημαντικό εισόδημα!

 ETSY MADE EASY Plus: Απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα & την Κύπρο!

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο δημοφιλές πρόγραμμα για δημιουργούς με εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά και στο χρόνο που σας εξυπηρετεί - καθώς το πρόγραμμα διατίθεται σε 26 videos.
Τα μαθήματα συνοδεύονται από ασκήσεις, οδηγίες και εργαλεία -όπως το σύστημα SEO του Creative BizLab-, προκειμένου η θεωρία να εφαρμόζεται στην πράξη και να δημιουργούνται οι υποδομές για να "χτιστεί" ένα ιδανικό Etsy shop στο τέλος του προγράμματος.

Η ίδια μέθοδος, το ίδιο υλικό, οι ίδιες ασκήσεις που ήδη βοήθησαν 100άδες ανθρώπους να ξεφύγουν από την περιορισμένη τοπική αγορά και να πουλήσουν τις δημιουργίες τους σε όλο τον κόσμο, είναι διαθέσιμες και στο Web edition του Etsy made Easy Plus.

Για τους συμμετέχοντες, υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων, συζήτησης εξατομικευμένων θεμάτων, επίλυσης αποριών και επικοινωνίας με τους εισηγητές ζωντανά σε διαδικτυακές (ή στο εργαστήριο) συναντήσεις συνολικής διάρκειας 6 ωρών.

Με την αγορά του αποκτάτε πρόσβαση στην κλειστή πανελλήνια κοινότητα δημιουργών, το Creative Biz Club με:

 • ​Forum ερωτήσεων & απαντήσεων
 • Προτάσεις και συμβουλές σε θέματα branding και promotion
 • Δικτύωση & αλληλοϋποστήριξη με την κοινότητα δημιουργών του Creative BizLab
 • Καθοδήγηση & ενημέρωση για σημαντικά θέματα

Εκατοντάδες Etsy sellers τα κατάφεραν με τη δική μας καθοδήγηση!

Lessons

Modules

Step 1. Το Περιβάλλον - Πώς θα Κινηθείτε

Lessons

Other Lessons

Εισηγητής


ifigeneiaΤο όνομά μου είναι Ιφιγένεια Χριστοδουλίδου. Είμαι Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας με πολύ μεγάλη γνώση και αγάπη για το internet.

Σπούδασα Ψυχολογία στο ΕΚΠΑ και πήρα 2 μεταπτυχιακά σε Ψυχολογία Eκπαίδευσης & Ψυχολογία Eργασίας από το University of London.

Μετά από πολλά χρόνια που εργάστηκα ως HR Director και σύμβουλος ανθρωπίνου δυναμικού σε Τράπεζες και πολυεθνικές, αποφάσισα να φύγω από την εξαρτημένη εργασία και να στραφώ στην επιχειρηματικότητα, συνδημιουργώντας με τον Ζαχαρία Πολυμενάκο το CreativeBizLab.

Πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμη της δημιουργικότητας του ατόμου. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε το δικό μας ταλέντο και οφείλουμε στον εαυτό μας να το καλλιεργήσουμε και να το αναπτύξουμε. Μόνον όταν παίρνουμε τα πράγματα στα χέρια μας και επιτρέπουμε να εκφραστεί η δημιουργικότητά μας, αισθανόμαστε καλά (προσωπικά αισθάνομαι πολύ χαρούμενη όταν ζωγραφίζω) και βρίσκουμε προσωπική και εργασιακή επιτυχία.


Testimonials


“Ιφιγένεια & Ζαχαρία, ένα μεγάλο ευχαριστώ για το σεμινάριο που ετοιμάσατε. Επειδή έχω παρακολουθήσει πολλά online μαθήματα τα τελευταία χρόνια, είμαι σε θέση να σας πω ότι είναι το καλύτερο. Σύντομο αλλά πλήρες, απλό αλλά κατανοητό και επεξηγηματικό όσο χρειάζεται. Νομίζω ότι σας έχω δίπλα μου, ότι είμαστε στο ίδιο τραπέζι και κουβεντιάζουμε.

Ανακάλυψα το Etsy εδώ και χρόνια, και ενώ ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να μπω, δεν ήξερα όμως από πού να το πιάσω. ... Με το σεμινάριο συνειδητοποίησα ότι μπορώ μέσα στο Etsy να κάνω πολλά περισσότερα απ’ ότι αρχικά πίστευα. Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρω,αφού έχω την αμέριστη βοήθειά σας όποτε σας το ζητώ! Και πάλι ευχαριστώ!”  Θάλεια Καραφύλλη Facebook Reviews

”Aγόρασα το πρόγραμμα Etsy made easy on line lessons τον Αύγουστο, αμέσως μόλις έμαθα ότι ολοκληρώθηκε. (το περίμενα με ανυπομονησία, γιατί ήθελα πάρα πολύ να ανοίξω το δικό μου Etsy shop και δεν είχα τον χρόνο να παρακολουθήσω τα μαθήματα στο εργαστήριο).
Ολο το πρόγραμμα είναι πολύ κατατοπιστικό, επεξηγηματικό, σε οδηγεί βήμα βήμα να ανοίξεις εύκολα το δικό σου etsy shop. Είναι πολύ βολικό το ότι μπορείς να κάνεις τα μαθήματα όποια ώρα θέλεις και να τα ξαναβλέπεις, αν έχεις ξεχάσει κάτι.
Επίσης, μέσα στην κοινότητα των μελών, που συμμετέχεις μόλις αγοράσεις κάποιο πρόγραμμα του Creative BizLab, βρίσκω απαντήσεις σε απορίες μου και αισθάνομαι ότι ανήκω σε μία ομάδα ανθρώπων, που με καταλαβαίνουν. Εξάλλου, τα παιδιά ο Ζαχαρίας και η Ιφιγένεια είναι πάντα διαθέσιμοι για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστώ! Ξεκίνησα το etsy shop μου τον Οκτώβριο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες πωλήσεις!” Αντωνία Δημοπούλου
Berequette  

Facebook reviews